Gebze Belediyesinin bütçesi 2 milyar 750 milyon TL

10 Ekim 2023 18:56
Gebze Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu, dün kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği meclis toplantısı, yoklama ve bir önceki oturuma ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başladı. Meclis oturumunda, gündemde yer alan 2024 Mali Yılı Performans Programı taslağına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu; belediyeye ait 2024 Mali Yılı Bütçe Tasarısı ve buna bağlı olarak gelir tarifesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu; kurumsal kodlar arasında aktarma yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı.

2024 YILI TAHMİNİ

Bu arada Gebze Belediyesinin 2024 yılı tahmini gelir gider bütçesi ise 2 milyar 750 milyon lira olarak kabul edildi. Alınan kararların Gebze’ye hayırlı olması temennisini paylaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını da cevaplandırdı. Gebze Belediyesi  Kasım ayı meclis toplantısı 1 Kasım Çarşamba günü saat 15’te toplanacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X