HAYRETTİN ÜNLÜ’DEN SARICAYA GÖZLÜK HEDİYESİ

06 Haziran 2023 15:46
İzmit Belediyesi meclis toplantısı bugün renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti Meclis Üyesi Hayrettin ünlü CHP Meclis Üyesi Çetin Sarıca’ya seçimden önce yaptığı açıklamalara gönderme olarak gözlük hediye etti.

İzmit Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet’in katılmadığı meclis toplantısına CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır başkanlık etti. Mecliste 17 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
ÜNLÜ’DEN SARICA’YA GÖZLÜK
İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’u hedef alarak seçim göndermesi yapan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca “11 gün sonra bütün dönem kapanıyor” ifadelerini kullanmış İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise o anları paylaşarak viral olan gözlük shopu ile paylaştı. İzmit Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Hayrettin ünlü seçim zaferi sonrası ilk mecliste Sarıca’ya gözlük hediye etti.

“TÜRK MALI OLSA DAHA İYİ OLURDU”

Sarıca hediye sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle ben bir tarafım ama milletin tercihinin üzerine konuşulacak bir şey yoktur o yüzden cumhurbaşkanımızın iyi işleri yapmasını temenni ediyoruz. Aynı gemide yaşıyoruz kimsenin irade üzerine konuşabilecek bir şey yok arkadaşımıza da teşekkür ediyorum ama biraz daha kaliteli hediye beklerdi. Türk malı olsa daha milli olurdu. Yeni dönemin memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum."


“KÜFÜR ETMEDİ YALAN SÖYLEMEDİ”


Ünal Özmural;” Ben de yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum tabi bir seçim yaşadık seçim kazanmış 2 milyon farkla kazanmış bir cumhurbaşkanından bahsediyoruz yüzde 48 tarafında kalan bir CHP’li olarak şundan gurur duyuyorum benim genel başkanım halkına küfür etmedi yalan söylemedi, yalan söyleyip özür dilemedi. Dolayısıyla seçimler gelir geçer ama önümüzde 500 milyar dolarlık borç EYT’yi bekleyen borçlar depremzedelerin enkazı varken ülkemizin gerçekleriyle karşılaştığımız gibi doğalgazın nasıl alındığı gibi vatandaşlar hissetmeye başlayacaklar ekonomistlerin söylediği gibi çok kolay düzelmeyecek umarım yanılırız halk refah düzeyine ulaşır."


Tutuş;“Bugün söylediklerimizin muhatabı burada yok. Sadece bugün değil iki yıldır gelmiyor. Nerde bilemiyoruz ama yine muhtemelen önemli bir işi vardır. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X