HOCAOĞLU “İSYAN YOK, TERÖRİSTLERİN HAPİSTEN NASIL ÇIKACAĞINI TARTIŞSAK DAHA MI İYİYDİ?”

19 Temmuz 2023 12:59
İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu ”İsyan yok beyler. Türkiye’nin kaç eyalete bölüneceğini, teröristlerin hapisten nasıl çıkacağını tartışsak daha mı iyiydi”

İzmit Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gelen zamlar sonrası AK Parti seçmeninin Erdoğan’a kızmasına yönelik “Reis’cilere karşı reisi savunacağım hiç aklıma gelmezdi” ifadelerine yer verdi.

"ŞİMDİYE KADAR SAVUNUYORDUM"

Hocaoğlu’nun o paylaşımına yorum yazan bir vatandaş ise “Valla bende böyle çileden çıkacağımı bilmezdim...1 simit 10 lira....dün pazara gittim 500 lira. Bunun kirası var çocukların masrafı var elektrik suyu var.osu var busu var....sokaklara bakıyorum Yunanistan halt yemiş çıplaklık en üst seviyede....akşam adamlar Tayyip s.... Diyorlar ağzımı açıp hiçbir şey diyemiyorum....yani şimdiye kadar savunuyordum canımla başımla...adam döndü bizi dürtmeye başladı....yani kime nasıl niye inanalım” diyerek tepki gösterdi.

“HÜKÜMET PARA BASIP MI VERSEYDİ”

Yoruma cevap veren Hocaoğlu “Türkiye'nin kaç eyalete bölüneceğini, teröristlerin hapisten çıkıp devletteki eski görevlerine geri döneceğini konuşsak daha mı iyi idi? Seçimden önce herkes bir şeyler istedi. CHP iktidara gelip 20 yıllık kazanımları yok etmesin, yukarıda yazdıklarımı konuşmayalım diye Reis az çok herkese verdi. Seçimden sonra sıkı ekonomi politikası uygulanacağı belliydi. Yoksa hükümet para basıp mı verseydi?” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X