MUHALEFETİN DUVARLARI DÜŞÜYOR! TEK TEK AK PARTİ’YE KAPTIRIYORLAR

21 Mayıs 2023 12:40
AK Parti kentte muhalefete karşı afiş üstünlüğünü korumaya devam ediyor. Leyla Atakan Caddesi üzerinde, kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP Kocaeli Milletvekili adaylarının afişinin bulunduğu hasarlı olduğu için yıkılan Kınay İş Merkezi’nden boşalan alandaki duvara Erdoğan afişi asıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi 14 Mayıs seçimleri öncesi D-100 karayolundan İzmit’e giriş noktası olan leyla Atakan Caddesi üzerinde, hasarlı olduğu için yıkılan Kınay İş Merkezi’nden boşalan alandaki duvara CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kocaeli Milletvekilleri adaylarının bulunduğu dev bir afiş asmıştı.

O DUVARDA ARTIK ERDOĞAN VAR

Seçim sonuçlarının ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan Millet İttifakı duvarlardan da düşmeye başladı. İkinci tura kalan seçimler için partiler tekrar afişler ile kenti donatmaya başlamışken, CHP’nin daha önce kullandığı bazı noktalarda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri ile donatılmaya başladığı görüldü.  İkinci tur için ümidi iyiden iyiye kestiği görülen muhalefetin aksine AK Parti, daha sıkı bir çalışma yürüterek seçim propagandalarında önde gitmeye devam ediyor. Erdoğan’ın afişleri Kılıçdaroğlu’nun afişlerinin önüne geçti.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X