Tipioğlu ; “Kocaeli’nin tüm sorunları ile hemhal olacağım.”

09 Mayıs 2023 18:41
AK Parti’nin temel felsefesinin hizmet etmek olduğunu belirten AK Parti Milletvekili adayı Veysel Tipioğlu, “Ülkemizin kaybedecek bir saniyesi bile yok ve milletimiz bunun farkında” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden ve AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı gösterilen Veysel Tipioğlu, gazetemizi ziyaret etti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz’, Başkan Yardımcısı Fatih Sarıoğlu ve ilçe yöneticisi Fatma Alyüz'ün de eşlik ettiği ziyarette gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuldu.

“AK PARTİ’NİN TEMEL FELSEFESİ PROBLEM ÇÖZME”

Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinin ciddi anlamda hissettiğini belirten Tipioğlu, gerçekleştirdiği ziyarette ” Saha çalışmalarında vatandaşımızın enerjisinin çok yüksek olduğuna şahit oluyoruz. AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan desteği ciddi anlamda hissediyoruz.. Enerjimiz yüksek. Kocaeli’nin her ilçesinde aynı sevgi ve ilgi var. Bu anlamda enerjimiz yüksek. Ülkemizin kaybedecek bir saniyesi bile yok ve milletimiz bunun farkında. Evet sorunlar var ama bu sorunları yine Cumhurbaşkanımızın çözeceğine dair bir güven de var. AK Parti’nin temel felsefesi problem çözmek bu sebeple kimsenin kuşkusu olmasın.

“KOCAELİ’NİN TÜM SORUNLARI İLE HEMHAL OLACAĞIZ”

Konuşmalarının devamında ;”14 Mayıs’ta millet olarak seçimlerin seçimini gerçekleştireceğiz. Kim neyi seçecek? Vatandaşımız bu ayrımı çok iyi yapmış. Cumhurbaşkanımız sandıktan güven tazeleyerek çıkacak. Ankara’da mecliste bizler de ülkemiz adına, kentimiz adına, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Seçilen tüm vekillerimiz ile Kocaeli’nin tüm sorunları ile hemhal olacağız. Ben devlet adamıyım, vekillik için istifa ettiğimiz görevimiz itibariyle kiminle nasıl ilişki kurulacağını çok iyi bilirim.Kocaeli’yi tüm sorunlarıyla beraber sokak sokak bilirim. Kocaeli de bizi çok iyi bilir. Enerjimiz var en önemlisi hizmet etmek gibi bir derdimiz var.”dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X