BAŞKAN KOCAMAN KÖSEĶÖY ATEŞSPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

11 Ağustos 2023 11:54
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Köseköy Ateşspor Stadı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Köseköy Ateşspor Stadı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

32 milyon 123 bin 456 TL’ye mal olacak olan Köseköy Ateşspor Stadı’nda 10 bin m2 alanda sentetik çim saha ve tesis binası yapılacak. 68x105 m'lik saha ve bin 440 metrekare inşaat alanında tesis binası, gece karşılaşmaları için elverişli aydınlatma, otomatik sulama ve çevre düzenlemesi çalışmaların içinde yer alacak.  

 

GELECEĞİN YILDIZLARINI İZLEYECEĞİZ

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından Köseköy Ateşspor Stadı’nda büyük bir restorasyon çalışması gerçekleştiriliyor. Totalde 32 Milyon 123 Bin TL'lik bütçeye sahip bu proje sayesinde geleceğin yıldız futbolcularını şimdiden bu sahalarda izleyebileceğiz. Kartepemizde yapılan her yatırımla evlatlarımıza bırakacağız geleceği inşa ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X