Başkan Söğüt’ten pazar ziyareti

28 Aralık 2023 09:45
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi’nde kurulan Pazar alanında esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, haftada bir gün ilçede kurulan pazarı ziyaret ediyor, pazarcı esnafına kolaylıklar dilerken alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet ediyor. Başkan Söğüt son olarak Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Kapalı Pazar Alanı’ndaydı. Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcıları Osman Yurt ve Levent Yılmaz ile Pazarcılar Odası Başkanı Kerem Yavuz ile ilgili müdürler eşlik etti.

 

TALEPLERİNİZ ÖNEMLİ

Pazarcı esnafına kolaylıklar dileyen ve vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Başkan Söğüt, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Sizlerin talepleri ve istekleri doğrultusunda da çalışmalarımızı şekillendiriyoruz.

 

SÜRECİ BİRLİKTE YÜRÜTÜYORUZ

5 yıllık süreci birlikte bıraktık. Odamız ile de güzel bir istişare içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerden gelen talepleri de kısa sürede yerine getirme gayreti içerisinde olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilimize hep birlikte katkı sunacağız” dedi.



YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X