SEÇİMİN KADERİNİ MÜLTECİLER Mİ BELİRLEDİ?

02 Haziran 2023 10:39
İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ender Oğuz;” Türk milliyetçinin zoruna giden de Türkçe bilmeden, okuma yazma bilmeden, kendilerinin oyları ile bizim evlatlarımızın geleceğini mültecilerin tayin etmesi kabul edilebilir bir durum değildi”

Geride bıraktığımız seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan aldığı 52.18’lik oy ile 13. Cumhurbaşkanı seçildi. Millet İttifakı’nın oldukça ümitli olduğu ve bütün gücüyle çalıştığı seçimlerden umduğunu bulamaması sonrası gözler ülkede oy kullanan mültecilere çevrildi. “Seçimin sonucunu Suriyeliler belirledi” yorumları gündemdeki yerini korurken, Körfez Belediyesi Meclis toplantısında konuyu gündeme getiren Ender Oğuz, ülkenin geleceğinin mülteciler tarafından belirlenmesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını söyledi.

“VEBALİNİ SİZ DE YAŞAYACAKSINIZ”

Körfez Belediyesi Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan İYİ Partili Meclis Üyesi Ender Oğuz, tamamlanan seçimlere ilişkin bir konuşma yaptı. Ülkedeki mültecilerin seçimde oy kullandığını ifade eden Oğuz” Süreç içinde bunun vebalini siz de yaşayacaksınız” dedi.

“GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ”

“Bu bir seçimdir kazanılır kaybedilir, kazananı da tebrik ederiz tebrik etmesini de biliriz. Ama bizler, kendi şahsım için söyleyeyim benim gibi düşünen milyonlarca Türk milliyetçinin zoruna giden de Türkçe bilmeden, okuma yazma bilmeden, kendilerinin oyları ile bizim evlatlarımızın geleceğini mültecilerin tayin etmesi kabul edilebilir bir durum değildi. Onların da oyları vardı. Türkiye’nin her tarafından yine haberler geliyor yağmasından tacizine adam yaralamasından öldürmesine. Bu ülkenin en büyük problemi bugün siz görmezden geliyorsunuz, kulak tıkıyorsunuz ama maalesef demokratik yapı diye bir şey kalamadı ülkede süreç içinde bunun vebalini siz de yaşayacaksınız. “

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X