Efe Tur, deprem bölgesine ücretsiz yolcu taşıyacak!

07 Şubat 2023 14:06
Efe Tur, Kocaeli’de ikamet eden ve deprem bölgesinde yaşayan ailelerine ulaşamayan vatandaşları ücretsiz olarak İzmit Otogar'dan Adana ve Hatay’a taşıyacak.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve ardından 7,6'lık depremler çok ciddi yıkımlara yol açtı. Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Hatay Şanlıurfa, Adana başta olmak üzere her iki depremde Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il ve ilçe sarsıldı. Yurt genelinde adeta seferberlik ilan edilirken Kocaeli'den de depremzedelere yardım TIR'ları ulaşmaya devam ediyor. Kocaeli’nin yerli seyahat firmalarından Efe Tur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kocaeli'de ikamet eden ve ailelerine ulaşmak isteyen, gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz olarak ulaşımın sağlanacağını duyurdu.

ADANA VE HATAY'A GİDECEK

İzmit Otogar'dan çarşamba günü otobüsün hareket edeceğini duyuran Efe Tur, otobüslerin Adana ve Hatay'a gideceğini belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Geçmiş olsun Türkiye. Efe Tur Ailesi olarak afet bölgelerindeki vatandaşlarımız için 08.02.2023 Çarşamba günü İzmit Otogardan yola çıkmak üzere Adana ve Hatay’a araçlarımız hareket edecektir. Ailelerine ulaşmak isteyenler ve gönüllü olarak yardımda bulunmak isteyenler için ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Kişisel hijyen ürünleri, battaniye, kullanılmamış kıyafet, ısıtıcı, eldiven, mont vb. yardım malzemelerini yarın saat 14.00’e kadar İzmit Otogara teslim edebilirsiniz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X