İzmit’te yer yerinden oynadı

04 Mayıs 2023 13:26
AK Parti Kuruçeşme seçim irtibat bürosu açılışı büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Açılışa katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Kocaeli Türkiye Yüzyılı diyor” dedi.

AK Parti seçim irtibat büroları ilçeler ve mahallelerde coşku içerisinde açılmaya devam ediyor. Kuruçeşmelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, milletvekili adayları Veysel Tipioğlu, Erkan Aksoy, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Yılmaz, “Kocaeli Türkiye Yüzyılı diyor” dedi.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Adım adım, sokak sokak Kocaeli’ni dolaşıyoruz. Her geçen gün halkın ilgisi, teveccühü, coşkusu artıyor. İzmit Türkiye yüzyılı diyor. Bugün burada da irtibat büromuzu açtık. Türkiye yüzyılı için canla başla inşallah çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AÇILIŞ HEYECANI KOCAELİ’Yİ SARMAYA DEVAM EDİYOR

Açılışta söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu ise Yılmaz, "Her seçim ofisimizin açılışı bir başka coşkuya ve heyecana sahne oluyor. Cumhurbaşkanımız gece demeden gündüz demeden millet için mücadele ediyor. Bizlerde dava ve yol arkadaşları olarak Cumhurbaşkanımızın bir miktar yükünü hafifletip, bir kez daha Cumhurbaşkanı seçerek, Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa etmenin mücadelesini veriyoruz" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE YÜZYILINA KURUÇEŞMELİLERDEN ÇOŞKULU DESTEK

Kuruçeşmelilerin açılışa gösterdiği ilgiye teşekkür eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Erkan Aksoy ise, “Adeta her günümüz her saatimiz esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, vatandaş buluşmaları ile geçiriyoruz. Bu kalabalık gösteriyor ki İzmit kararını Türkiye Yüzyılı’nın inşasına katkı sunmak yönünde kullanacak” ifadelerini kullandı.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X