119 kilo uyuşturucuyla TEM’de polisi peşine takan şüpheliler böyle yakalandı

01 Ağustos 2023 08:45
Kocaeli'de narkotik polisinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan ve içinde 119 kilo esrar bulunan iki araçtan birini TEM Otoyolu'nda bırakıp yaya olarak kaçan 2 şüphelinin yakalandığı anlar kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu üzerinde iki otomobili takibe aldı. Polisin "dur" ihtarına uymayan otomobiller, ekip otosuna da çarparak kaçmaya başladı. Şüpheliler ve polis arasında dakikalarca süren kovalamacanın ardından otomobillerden birinde bulunan 2 şahıs, aracı TEM Otoyolu Körfez geçişinde bırakarak yaya olarak kaçtı. Yaşanan kovalamacanın ardından 2 şüpheli ve Hereke mevkiinde durdurulan diğer otomobildeki 3 şüpheli yakalandı. Araçlarda yapılan aramada 7 valiz içerisinde 119 kilo esrar ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olaya ilişkin toplamda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Otomobili bırakıp kaçan 2 şüphelinin gözaltına alındığı anlar kamerada
Otomobillerden birini TEM Otoyolu Körfez geçişinde bırakarak yaya olarak kaçan 2 şüphelinin gözaltına alındığı anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahısların polis ekiplerince kelepçelendiği ve ekip otosuna bindirildiği anlar yer aldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X