2025-2029 Stratejik Plan hazırlama eğitimi

27 Ekim 2023 13:42
Büyükşehir ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen stratejik plan hazırlama eğitimlerine Kocaeli ve Sakarya’dan belediye personeli katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliği ile “Stratejik Plan Hazırlama Süreci Eğitimi” düzenledi. İki gün süren eğitimlerin ilk gününe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birimleriyle İSU Genel Müdürlüğü personeli katıldı. İkinci günde ise Kocaeli ilçe belediyeleri ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde görev yapmakta olan personele Belediye Meclis Salonunda eğitmen Hasan Tural tarafından eğitim verildi.

 

FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Eğitim öncesi açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, “2025-2029 Stratejik Plan hazırlık süreci için bu eğitimin çok faydalı olacağını ayrıca kıymetli hocamızın aktardığı bilgilerin bu hazırlık sürecinde sizlere farklı bir bakış açısı sunacağını düşünüyorum. Katılımınız ve bu eğitime gösterdiğiniz önem için teşekkür ederim” dedi. Eğitmen Hasan Tural, belediyelerde stratejik plan hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar, stratejik plan hazırlama teknikleri, belediyelerde stratejik yönetim araçları gibi konulara değindi. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen eğitim, katılımcıların stratejik plan uygulama çalışması ile tamamlandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X