Bana “Irkçı ”diyen oksijen israfları Hatay ve bölge illerinde o çok sevdiğiniz kardeşlerinizin vatandaşlarımıza yaptıklarını görüyorsunuz

10 Şubat 2023 21:54
Ülkelerini terk ederek vatanımıza yerleşen Suriyelilerin taşkınlıkları devam ediyor. Deprem nedeni ile zor günler yaşadığımız bu günlerde, depremzedelere gönderilmek üzere yola çıkan pek çok yardımın önünü keserek yağmalamaya kalkışan sığınmacılara tepkiler çığ gibi büyürken müdahaleler de gecikmiyor.

 

Türkiye 6 Şubat günü büyük bir felakete uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili birden yıkan deprem binlerce can kaybına yol açtı. Ülkece yaraları sarmak için seferber olduğumuz şu zor günlerde ise mülteci sıkıntısı tekrar baş gösterdi. Ülkelerindeki savaştan kaçarak mülteci sıfatı ile ülkemize yerleşen ve geldikleri günden bu yana büyük sıkıntılara yol açmaları yetmiyormuş gibi bu kez de deprem bölgelerine giden yardımları yağmaladıkları iddiası ile gündemi karıştırmaya başlayan Suriyeli sığınmacılar tepki topladı. Deprem bölgelerinde ölüm kalım savaşı veren vatandaşların yardım çığlıklarına ulaşmaya çalışırken bir yandan da adice fırsatçılık ve taşkınlık yapmaya çalışan sığınmacılara ise anında müdahale edildi.  

ESERİNİZLE GURUR DUYUN!

Körfez Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi olan Avukat Ender Oğuz ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepkisini şu sözlerle dile getirdi;  “Ben savaştan kaçıp benim ülkemde ki vatandaşlarıma zulüm eden tek bir mültecinin dosyasını almayacağım dediğim de bana “Irkçı”diyen oksijen israfları şuan Hatay ve bölge illerinde ooo çok sevdiğiniz kardeşlerinizin vatandaşlarımıza yaptıklarını görüyorsunuz! Eserinizle gurur duyun!”

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X