Başiskeleli Ülkücüler Gece Gündüz Sahada!

07 Ocak 2024 14:42
Yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle bölge halkı tarafından yoğun ilgi ve takdir gören Başiskele Ülkü Ocakları 'na mensup gençler faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Başiskele 'de ikamet eden sma hastası Mehmet Aslan bebeğin tedavisi için gerekli olan parayı toplamak için seferber olan Ülkücü gençler ilçenin dört bir tarafını valilik onaylı yardım afişleriyle donattı.   
 
Akabinde aynı gece içerisinde ilçedeki esnafların kapısına " Siftah bizden bereketi Allah'tan" notuyla birlikte siftah parası bırakarak unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği de yeniden hatırlattı. 
 
Başiskele Ülkü Ocakları'na mensup gençler aynı gecenin sabahında ise Başiskele Merkez Camii 'nde sabah namazı çıkışında şehitlerimizin ruhu için cemaate sıcak çorba ikramında bulundular. 
 
Cami cemaatine mensup yaşlı bir amcamız " Bu gençler bizim geleceğimiz , Maşallah her hafta mutlaka bir etkinliklerine denk geliyorum. Kültürel yozlaşmanın arttığı , gençlerin kötü alışkanlıklar edindiği bir devirde böyle pırlanta gibi gençleri gördükçe mutlu oluyoruz . Her hafta sabah namazından önce camimize gelip genel temizliğini yapıyorlar. Allah sayılarını artırsın" şeklinde konuştu. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X