Başiskele’nin Bir Yardım Eli de Hatay’da

03 Nisan 2023 15:58
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, asrın felaketinde büyük hasar gören Hatay’ı ziyaret ederek yürütülen çalışmaları ve hizmetleri yerinde inceledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından asrın felaketini yaşayan ülkemizde depremin izlerini silmek için devlet-millet el ele hep birlikte çalışmaya devam ediyor. Hatay’ın Defne ilçesinde görevlendirilen Başiskele Belediyesi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde depremzedelerin yaralarını sarmaya, maddi ve manevi yardımlarını depremin ilk gününden itibaren sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de sık sık, fırsat buldukça Hatay’a giderek belediye personellerinin çalışmalarını hem yerinde inceliyor hem de ekip arkadaşlarına moral ve motivasyon sağlıyor.

 

BAKAN AKAR İLE KOCAELİ HASTANESİ’NE ZİYARET

 

Hafta sonu mesaisini Hatay’da geçiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ayağının tozuyla Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kocaeli Hastanesi’ni ve konteyner kenti ziyaret etti. Bakan Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve ilçe belediyelerinin deprem bölgelerinde çok önemli ve güzel işler yaptığını belirterek memnuniyetini dile getirdi. Akar ayrıca özverili çalışmaları dolayısıyla belediye çalışanlarına, yardımseverliği ve dayanışmasıyla ülkeye örnek olan Kocaeli halkına teşekkürlerini ve selamlarını iletti. 

 

KONTEYNER KENTİN OKULUNA BAŞİSKELE’DEN DESTEK

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile çadır kent ve konteyner kent alanında yapılan 10 derslikli 670 m2 büyüklüğündeki okulun temelini ve  alt yapı çalışmalarını Başiskele Belediyesi ekipleri gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, temeli atılan okul inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler aldı.

 

DEPREMZEDELER İLE ORUÇ AÇTI

 

Başkan M. Yasin Özlü, Hatay ziyaretinde depremzedeler için kurulan iftar çadırında orucunu açtı. Depremzede vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın sevincini yaşayan Başkan Özlü, Hataylı hemşehrileriyle sohbet etti, Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik etti.

 

ÇOCUKLARI UNUTMADI

 

Geleceğin hazinesi olarak gördüğü çocuklara ve gençlere büyük önem ve değer veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Hatay’da da çocukların gönüllerine dokunarak yüzlerinin gülümsemelerine vesile oluyor. Çocuklarla yakından ilgilenen Özlü, minik kardeşlerine oyuncaklar ve çikolatalar dağıttı, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X