Başkan Aygün’den Projelere Yakın Takip

24 Şubat 2023 13:13
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park projeleri ile İshakçılar Er Meydanı’nda incelemelerde bulundu

 

İSHAKÇILAR’DA İNCELEMELER

İshakçılar merkezli köylerde birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün inşa ettiği tesisler hızla tamamlanıyor. Ekonomiye, turizme, tarımsal kalkınma ve istihdama katkı sunacak olan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park projelerinde son durumu yerinde incelemek isteyen Başkan Aygün, beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte bölgeye gitti.  Başkan Aygün, İshakçılar’da ilk olarak Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

 

TAŞKÖPRÜ TARIMSAL KALKINMA TESİSLERİ

Yaptığı yatırımlarla köyleri merkezden ayırmayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bölgeye kazandırdığı Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri, üç önemli tesisi barındırıyor. Bünyesinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisi’nin yer aldığı Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Aygün, Süt Pastörizasyon Tesislerinde gerçekleşen test üretimini de takip etti. Başkan Aygün, bölgedeki tesislerin tarımsal kalkınma noktasında çok önemli bir rol üstleneceğini ifade etti.

 

TAHTALI GÖLETİ DOĞA PARK

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nin ardından Doğa Park projesinin hayata geçtiği Tahtalı Göleti çevresinde incelemelerde bulundu. Başkan Aygün’ün prestij projelerinden Tahtalı Göleti Doğa Park bölgesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Doğa Park projesi kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu.

 

İSHAKÇILAR ER MEYDANI

İkinci ve üçüncü etap düzenlemelerinin eş zamanlı olarak hızla devam ettiği proje misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi, karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kullanımına sunulacak. Başkan Aygün, bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çatı kapatılması işlemi yapılan İsbhakçılar Er Meydanı’nda da incelemelerde bulundu. Yapılan çatı kapatılması işiyle Er Meydanı’ndaki kullanım alanlarının güneş ve yağmurdan korunması sağlanacak. Seyircilerin güreşler esnasında daha keyifli bir şekilde müsabakaları izlemesine olanak sağlanacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X