Başkan Özlü, Berber Esnafıyla Bir Araya Geldi

16 Ekim 2023 18:12
Başiskele’de hep birlikte güzel işler yaptığı kentin tüm paydaşlarıyla istişare ederek ortak bir yönetim anlayışı sergileyen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” programına devam ediyor.

Başiskele’yi ilçe halkıyla birlikte, her yaştan ve her kesimden hemşehrileriyle yaptığı görüşmeler ve istişareler çerçevesinde ortak yönetim anlayışıyla geleceğe hazırlamaya büyük özen gösteren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçede faaliyetlerini sürdüren berberlerle bir araya geldi.Esnaf ziyaretleriyle sık sık esnaf komşularıyla bir araya gelen ve onların görüş, öneri, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında da yoğun fikir ve görüş alışverişinde bulunarak hızlı ve ortak çözümler üretti.

 

YOĞUN KATILIM

 

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisi Antik Köfte’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP İlçe Başkanı Şahin Kaya, Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt ve ilçede faaliyetlerini sürdüren berberler katıldı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ

 

Programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, vatandaşlarla en yakın temas kuran esnafların başında berberlerin olduğunu vurgulayarak, “Başiskele Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler üretebilmek ve her bir mahallemizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını giderebilmek adına canla başla çalışıyoruz. Bundan 4,5 yıl önce çıktığımız bu yolda vatandaşlarımıza söz verdiğimiz vaatlerin, seçim beyannamemizin yüzde 92’sini gerçekleştirdik. 886 milyon TL’lik yatırımla ulaşımdan sosyal alanlara, kültürden sanata, spordan sağlığa, her yaştan ve her kesimden Başiskeleli hemşehrimizin gönlüne dokunan hizmetler ve eserler ürettik. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçemizi daha da güzelleştirmek ve gelecek nesillerimize miras bırakmak istiyoruz. Bu noktada siz değerli berber esnafımızdan da yardım istiyoruz. Özellikle vatandaşlarımızla en yakın temas kuran esnaflarımızdansınız. Sizler ilçemizin gözü ve kulağısınız. Mahallenizdeki eksikleri ve ihtiyaçları bizlere iletirseniz, elimizden geldiğince bizler de belediye olarak hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını en süratli şekilde karşılarız. Böylece güzel ilçemizi hep birlikte daha da güzelleştirebiliriz.” diye konuştu.

 

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Başkan M. Yasin Özlü, konuşmasının ardından sözü berber hemşehrilerine bırakarak, onların istek, talep ve görüşlerini tek tek dinleyerek ortak çözümler üretti. Özlü katılımlarından ve katkılarından dolayı tüm berber hemşehrilerine teşekkür etti ve işlerinde kolaylıklar diledi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X