Başkan Söğüt, gençlerle buluştu

22 Aralık 2023 15:46
Körfez Fen Lisesi’nde ve Oruç Reis Anadolu Lisesi’nde Gençlik Buluşması’nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Söğüt, “Biz sizleri her zaman emaneti teslim edeceğimiz, ülkenin geleceği gençler olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Fen Lisesi’nde ve Oruç Reis Anadolu Lisesi’nde ‘Gençlik Buluşması’nda öğrencilerle bir araya geldi. İlk gün Körfez Fen Lisesi’ne konuk olan Başkan Söğüt, Okul Müdürü Cemil Bozalan ve öğretmenlerle bir araya geldi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ın da katıldığı buluşmada öğrencilerin alkışları ile konferans salonuna giren Başkan Söğüt, kariyer planlaması ile ilgili bilgiler aktardı.

 

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kendi hayatından kesitlerle gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Söğüt, Körfez Belediye Başkanı olarak da her zaman gençlerin yanında olduğunu belirtti. Başkan Söğüt bir gün sonra da Oruç Reis Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Okul Müdürü Halim Bayar’ın da katıldığı buluşmada gençler sordu, Başkan Söğüt cevapladı.

 

SİZLERE TESLİM EDECEĞİZ

 ‘Sizler bu ülkenin geleceğisiniz’ diyen Başkan Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak eğitim kurumlarımızda öğrencilerimizin en iyi ve rahat şekilde eğitim alması noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere iletilen eksiklikleri anında gideriyoruz. Bu eğitim yuvalarında sizler geleceğe hazırlanıyorsunuz. Biz sizleri her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşlarımız olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz.

 

SİZLERE YÜREKTEN İNANIYORUM

Bugün burada Körfez Belediye Başkanı olarak karşınızdayım. Yarın sizlerin arasından da belediye başkanı çıkacak. Sadece siyaset ve bürokraside değil; akademideki, spordaki, sanattaki başarılarıyla gurur duyacağımız nice gençlerimiz olacaksınız. Ben buna yürekten inanıyorum. Sizlerin gözlerine baktığımda da bu ışığı görüyorum” dedi. Başkan Söğüt daha sonra gençlerden gelen soruları da samimiyetle cevapladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X