Başkan Söğüt, “Yapılan her hizmette alın teriniz var”

14 Aralık 2023 10:49
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelen Başkan Söğüt, “Bu şehre kattığımız her güzellikte sizlerin alın teri, emeği var” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Müdürlük alanında gerçekleştirilen buluşmada personel ile tek tek selamlaşan Başkan Söğüt, kısa da bir konuşma gerçekleştirildi. “Güzel işler yaptık, güzel işler çıkarttınız” diyen Başkan Söğüt, “Bu güzellikleri şehrimize ilçemize katmaya devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Göreve geldiğimiz günden bu yana ele ele vererek güzel işler yaptıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Körfez sevdası ile çıktığımız bu yolda hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri gerçekleştirebilmek adına sizlerle birlikte mesai mefhumu gözetmeden gayretle çalışıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz, büyük bir aileyiz. Şehrimizdeki eksikliklerin giderilmesi noktasındaki gayretleri birlikte ortaya koyuyoruz. 

ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen 5 yıllık sürece baktığımızda şehrimize, meydanlar, kütüphaneler, alt ve üstyapı çalışmaları, dekoratif aydınlatmalar, yeni yollar gibi kültürden-sanata, eğitimden-spora çok sayıda eser kazandırdık. Bunu da 

birlikte el ele, omuz omuza vererek gerçekleştirdik. Bundan sonra da şehrimizin gelişimi adına çok güzel işler yapacağız” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X