Bayrak mazbatasını aldı

06 Eylül 2023 17:05
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen CHP Kartepe İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresinde başkan seçilen Hasan Bayrak, bugün Kocaeli Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta pazar günü Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut ilçe başkanı Nilay Merttürk'ün aday olmadığı kongrede mavi liste ile Hasan Bayrak, beyaz liste ile ise Necdet Akar yarıştı. Sandık sonuçlarına göre adaylardan Hasan Bayrak 130 oy alırken, Necdet Akar 51 oyda kaldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı. Böylece CHP Kartepe'nin yeni başkanı Hasan Bayrak oldu.

MERTTÃœRK YALNIZ BIRAKMADI

CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak bugün Kocaeli Adliyesi'ne gelerek Kartepe Seçim Kurulu Başkanı 4. Ağır Ceza Hakimi Güliz Kalkan'dan mazbatasını aldı. Bayrak'ın mazbata törenine; CHP Kartepe önceki dönem İlçe Başkanı Nilay Merttürk, Hasan Bayrak'ın eşi Nurcan Bayrak, CHP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Kadir Keskin, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Meclis Üyesi Ayla Demir, CHP Meclis Üyeleri Av. Özlem Çankaya ve Esat Alioğlu, CHP Kartepe İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

BAYRAK, "SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ VE BU SORUMLULUK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ"

Mazbatasını alan Hasan Bayrak Kocaeli Adliyesi önünde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Değerli yol arkadaşlarım, mazbatamızı almış bulunmaktayız. Kartepemize, partimize hayırlı olsun. Şimdi el ele, omuz omuza CHP'nin başarısı ve ülkemizin geleceği için çalışma zamanıdır. Sorumluluğumuzun farkındayız ve bu sorumluluk anlayışıyla hareket edeceğiz. Başta bir önceki ilçe başkanımız Nilay Merttürk ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere ilçe yönetiminde görev almış tüm başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bayrağı sizlerden devraldık, sizlerin tecrübeleri ışığında hep beraber gelişmeye devam edeceğiz. Kartepe’de iktidar olmak adına sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Herkesin ayaklarına sağlık. İyi ki varsınız, iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var" ifadelerini kullandı.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X