BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BÜYÜKLERİM BENİ UYARMIŞTI!

27 Eylül 2023 11:28
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü 4 yıllık çalışmalarını anlattığı programda yaptığı konuşmada “Başkan olduktan sonra daha yakından gördüm belediye başkanlığı çetinmiş. Büyüklerim de beni uyarmıştı zordur emin misin demişlerdi.”

 

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, bugün düzenlenen Bizim İşler Güzel İşler lansman toplantısı ile 4 yıllık belediye başkanlığı dönemindeki çalışmalarını anlattı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Abdullah Eryarsoy, Mehmet Ellibeş, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Lastik İş Sendikası Başkanı Alaattin Sarı,katılım sağladı.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇETİNMİŞ”

Toplantıda konuşmasını gerçekleştiren Özlü şu ifadelere yer verdi “ Bu millete hizmet bir nasip işidir. Allah bize böyle bir nasip bahşetti. Tevazu, samimiyet gayret parolası ile yola çıktık. Hizmet gerekli ama yeterli değil asıl olan gönüllere girmek diyerek söz verdik. Vatandaş bizim bu sözümüze destek verdi geldiğimiz noktada büyü bir gönül ferahlığı ile sözümüzü ardında durduğumuzu ifade etmek isterim. Başkan olduktan sonra daha yakından gördüm belediye başkanlığı çetinmiş. Büyüklerim de beni uyarmıştı zordur emin misin demişlerdi.

“GÜZEL İŞLER YAPTIK BİTMEDİ…”

Biz hizmet eve eser siyaseti mensubuyuz. Biz Başiskele’nin çocuğuyuz engelleri aşmak bizim içimizde var. Kaynaklarımı büyüttük çeşitlendirdik pandemi ve ekonomik koşullara rağmen bütçemizi dengeledik. Çetin bir işi emeğimizle, gönlümüzle gençliğimizle ifa ettik. Güzel işler yaptık bitmedi." 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X