“Beşdivan Tesisleri Tabiat Dostlarını Bekliyor”

19 Eylül 2023 12:29
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği’nden (RİDEVA) konuklarını Beşdivan Tesisleri’nde ağırladı. Başkan Aygün ve beraberindeki heyet sonrasında Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde incelemelerde bulundu

BEŞDİVAN TESİSLERİ’NDE BULUŞMA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açılmıştı. Tahtalı Göleti çevresine inşa edilen ve üç etaptan oluşan Beşdivan Tesisleri, Taş Evler, 24 odalı konaklama tesisi, konferans ve toplantı salonları, 24 araçlık karavan park, ürün satış yerleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, anfi ve teras alanı ile burada konaklamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunuyor. Derince’nin incisi Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri hafta sonu çok önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı.

 

RİDEVA HEYETİNİN KATILIMIYLA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Beşdivan Tesisleri’nde gerçekleşen Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği’nin programı RİDEVA Mütevelli Heyeti Üyelerinden, önceki dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, 21. Dönem MHP Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof Dr.Kemal Memişoğlu, Hudut ve Sahiller Genel Müdürü Dr. Osman Kan, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Adli Tıp Kurumu Başkanı Dr. Hızır Aslıyüksek, RİDEF Başkanı Hasan Başça, RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, vakıf ve dernek başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

TAŞKÖPRÜ TARIMSAL KALKINMA TESİSLERİ

Başkan Aygün ve beraberindeki heyetin katılımıyla Beşdivan Tesisleri’nde gerçekleşen programda ilçede hayata geçen projeler ve yatırımlar da konuşuldu. Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ravza Kavakcı Kan “Güzel Derince’de bizi Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği üyeleriyle birlikte misafir eden kıymetli Zeki Aygün Başkanımıza gönülden teşekkür ederiz. Tahtalı Göleti Beşdivan Tesisleri tabiat dostları ile buluşmak için bekliyor” dedi. Başkan Aygün ve beraberindeki heyet Beşdivan Tesisleri’nde gerçekleşen programın ardından İshakçılar’a inşa edilen Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde de incelemelerde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X