PAŞALI KANPARA’DAN HÜRRİYET’E PANKART AYARI! “BİZ SENİN YEĞENİN FALAN DEĞİLİZ”

11 Ekim 2023 14:07
Paşanın önde gelen gençlerinden Bağdatspor Başkanı Burak Kanpara Başkan Hürriyet’in “Biz paşalıyız ve tüm paşalılarda bizim yeğenimizdir” açıklamalarına tepki gösterdi.

Bir haber sitesinde yayımlanan haberle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in yeğeninin belediyede iş başı yaptığı iddia edildi. Söz konusu haberi MAP Kavaklıspor Kulübü , Okan Üstüntaş ve Başkan Hürriyet  yalanladı. 

"MİLLET USANDI"

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla  “Yeğenimiz olduğunu söylediğiniz kişinin sülalesi Mehmet Ali Paşa'da CHP üyesidir. Yani yeğenimiz değil ama partilidir” diyerek “Biz PAŞALIYIZ VE TÜM PAŞALILAR DA BİZİM YEĞENİMİZDİR. ÖZ OLMASINA DA GEREK YOKTUR. ÇÜNKÜ MAHALLEMİZ BİZİM AİLEMİZ, YERİMİZ, YURDUMUZDUR. “ifadelerine yer verdi.

 PANKARTLI DESTEK GELDİ

Yaşananlar üzerine Mehmet Ali Paşa Mahallesi sakinleri Başkan Hürriyet’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadaki ifadelerini alıntılayarak, hazırladıkları pankartla Hürriyet’e destek verdi.  pankartta, “Biz Paşalıyız ve tüm Paşalılar da Bizim yeğenimizdir. Öz olmasına da gerek yoktur. Çünkü mahallemiz bizim ailemiz, yerimiz, yurdumuzdur" ifadeleri yer aldı.


“BİZ SENİN YEĞENİN FALAN DEĞİLİZ”

Hürriyet vatandaşların önünde poz verdiği pankartı paylaşarak” İşte paşa ruhu” yorumunda bulundu. Hürriyet’in o çıkışına paşanın önde gelen ve sevilen gençlerinden Bağdatspor Başkanı Burak Kanpara tepki gösterdi. Kanpara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla şu ifadelere yer verdi,” Sayın izmit belediye başkanı Sağa sola pankart asıp veya astırıp tüm paşalılar bizim yeğenimizdir falan işlerini bırak biz senin yeğenin falan değiliz hiç bir zamanda olmayacaz bu mahallede senden yaşça büyük paşalılar da var bunlar da mı senin yeğenin bir dahakine daha dikkatli ol yoksa bu mahallenin gençleri ne büyüğünü ezdirir ne de sizin gibilere boşluk bırakır.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X