“Çevre hepimizin, kirletmeyelim”

31 Aralık 2023 18:18
Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gönüllü hayvanseverler tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan 30 torba atığı hızlıca aldı, imha etti

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hayvanseverler tarafından yürütülen temizlik çalışması kapsamında Yavuz Sultan Selim ve İlimtepe bölgesinde toplanan 30 torba atığı hızlıca alarak imha etti. Hayvan Bakım Noktaları çevresindeki çalışma kapsamında, çevreye rastgele bırakılan şişeler dışında farklı atıklar da çıktı. 

“ÇEVRE HEPİMİZİN”

Körfez Belediyesi, ilçedeki çeşitli gönüllü ekiplerle birlikte sosyal sorumluluk kapsamında ortak çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Çevreyi kirletmemek, korumak bizlerin elinde. Lütfen atıklarınızı rast gele bırakmayın. 500 00 50 Çağrı Merkezimizi arayın, bizler hızlıca alalım” mesajıyla sosyal medyadan çalışmayı paylaştı. 

Hayvanseverlere de yürütülen çalışmadan dolayı teşekkür eden yetkililer, “Hayvan Bakım Merkezi’mizde günlük olarak yem koyarak sokak hayvanlarımızı besliyoruz. Bu noktada da en büyük destecimiz Körfezli hayvanseverlerimiz. Birlikte çalışma yürüterek rastgele ortalığa bırakılan ‘et-kemik’ dolayısıyla oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X