DEPREM BÖLGESİ ERDOĞAN DEDİ, CHP’Lİ İSİMDEN SKANDAL BİR YORUM GELDİ! “ÖLÜLERİ İYİ GÖMMÜŞLER”

15 Mayıs 2023 12:45
14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüksek oranda oy aldığı yerlerden biri de deprem bölgesi oldu. CHP Darıca Kadın Kollarında görevli Nevriye Cura Gir’den ise konuya dair skandal bir paylaşım geldi.

Türkiye'de 60 milyon seçmen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti. Seçimler için Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu.  Oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Yurtiçinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen, bugün saat 17.00'ye kadar oy kullanabildi. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleriyle zarar gören 11 şehirden Diyarbakır dışındaki 10’unda Cumhur İttifakı’nın seçimi önde tamamladığı görüldü. Depremden en fazla etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman’da AK Parti-MHP ortaklığı, 2018’de 22 milletvekili çıkardığı bu dört şehirdeki sandalye sayısını büyük ölçüde korudu.

ÖLÜLERİNİ İYİ GÖMMÜŞLER

CHP Darıca Kadın Kollarında görevli Nevriye Cura Gir’den ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile ;” “Eeee ne demişler "acırsan acınacak hale düşersin" kahrolsun içimizde ki insan sevgisi... Demek yaşatmak yerine ölülerini iyi gömmüşler” dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X