DEVA Kocaeli’den Genel Merkez’e Büyük Destek

09 Nisan 2023 20:30
DEVA Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı 28. Dönem Milletvekili adayları kesin listesi henüz yayınlanmadan bir araya gelerek, ‘ortak listede olsak da olmasak da, Genel merkezimizin yayındayız’ mesajı yayınladı

Genel başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı, CHP ile ortak liste kararı alınması ardından bir araya gelerek Genel Merkez’e ve Genel Başkan Ali Babacan’a sonuna kadar destek kararı açıkladı.

 

GENEL MERKEZİMİZİN YANINDAYIZ

Kocaeli İl yönetimi, Milletvekili aday adayları ve 12 İlçe Başkanlığı; Kocaeli il Başkanlığı binasında İl Başkanı Dr. Semih Taşveren başkanlığında toplanarak, “Genel Merkez’e Kocaeli listesinde DEVA Partili adayımız olsa da, olmasa da, Türkiye’mizin bir an önce bu kötü ve beceriksiz yönetimden kurtulması ve ülkemizin hak ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmesi için Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ve Genel Merkezi’mizin yanında duracağız” açıklaması yapıldı.

Basına ve DEVA Partisi kadrolarına birlik – beraberlik mesajı verildi. İl Başkanı Taşveren, “Önemli olan DEVA Partisi’nin TBMM’de daha iyi temsil edilebilmesidir. Bu anlamda kişisel hırsların peşine hiçbir arkadaşımız düşmez ve düşmeyecektir” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X