Gebze’den Tipioğlu’na tam destek

19 Nisan 2023 15:32
AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Veysel Tipioğlu, Gebze’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gebzeli esnaflar Tipioğlu’na büyük ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Veysel Tipioğlu, Gebze’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gebzeli esnaflar Tipioğlu’na büyük ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdi. Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu’na ziyaretlerde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile teşkilat üyeleri eşlik etti.

7/24 SAHADAYIZ

Ziyaretlerinde samimi bir şekilde karşılanan Veysel Tipioğlu, “7/24 sahada, vatandaşlarımızla iç içeyiz. Her ilçeye gidiyoruz ve herkese dokunmaya çalışıyoruz. Bugün de sabah saatlerinden itibaren Gebze’de vatandaşlarımızla buluştuk, esnafımıza kolaylıklar diledi. Herkesin bizlere karşı çok olumlu dönüşleri var.

EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

Vatandaşlarımızın bizden beklentileri de büyük. İnşallah Allah nasip ederse 14 Mayıs günü, 15 Mayıs'a zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. 15 Mayıs’ta da büyük ve güçlü Türkiye için yapılması gereken her adımı atacağız, Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. Tipioğlu ziyaretlerinde vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X