GÖLCÜK HALIDERE’YE YENİ YAĞMUR SUYU HATTI

23 Kasım 2023 10:24
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük ilçesi Halıdere Mahallesi’nde yeni yağmur suyu hatları inşaat çalışmaları gerçekleştirirken mevcut kanalizasyon hatları da bu çalışma kapsamında yenileniyor.

KENT GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
‘Mutlu Şehir Kocaeli’ ve ‘Altyapıda Sıfır Problem’ ilkesiyle Kocaeli genelinde altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü; kaliteli, sağlıklı ve kesintisiz hizmeti vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Küresel ısınmanın etkisiyle birlikte düzensiz ve ani sağanak yağışlar sonucu oluşan su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yağmur suyu altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Halıdere Mahallesinde yeni yağmur suyu hatları ile birlikte mevcut kanalizasyon hatlarını yeniliyor.

YENİ YAĞMUR SUYU HATTI
Gölcük ilçesinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında İSU Genel Müdürlüğü; Halıdere Mahallesi Eskiköy Caddesi’nde farklı geniş çaplarda borular kullanarak yeni yağmur suyu hatları inşa ediyor. Ani yağışlarda olası taşkınların önüne geçebilmek için bölgede çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, 684 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı inşa ediyor. 1000 mm, 800mm, 600mm ve 500mm çaplarında beton boruların kullanıldığı çalışmalar kapsamında ayrıca mevcut kanalizasyon hatları da yenileniyor.

SU BİRİKİNTİLERİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK
Bölgede yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte ani yağışlarda oluşan su birikintilerinin önüne geçilerek risk oluşturabilecek durumlar ortadan kaldırılmış olacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X