Yılmaz, İYi Partili Tamyüksel’e yüklendi: “Gündem olmak için yanıp, tutuşuyor”

21 Eylül 2023 08:43
AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın iki gündür üst üste Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a yüklenen İYİ Parti İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel’in gündeme gelmek için yanıp, tutuştuğunu belirtti, “İl Başkanı bile bu kadar konuşmuyor” dedi.

İYİ PARTİ’NİN EN ZEKİSİ!


Yılmaz’ın açıklaması şöyle: “İYİ Parti İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel’in, atandığı günden bu yana gündem olmak için yanıp, tutuştuğunu ağzını her açtığında açıkça görüyoruz. Partisindeki boşluğu fırsat görmüş olacak ki, son günlerde hedefine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ı koymuş, il başkanlarının bile yapmadığı açıklamalara imza atıyor. İl Başkanı bile bu kadar konuşmuyor. Kendisini İYİ Parti’nin en zekisi olarak gördüğü için de bunu yapıyor olabilir.”


YOKSA KAMAN’I GERİ Mİ GETİRECEK?
“Ama Kartepe’miz başta olmak üzere şehrimizin her köşesinde yatırım ve himzetleri milletimizle buluşturan Büyükşehir Başkanımıza, “Beceremiyorsanız, bırakıp gidin” diyen Tamyüksel’in belli ki, kafasındaki adayı da açıklaması gerekir. Yoksa Büyükşehir Başkanımızın son seçimde iki katı oy farkı attıktan sonra Ortadoğu’ya yerleşen, ütopik vaatleriyle bildiğimiz adayları Serdar Kaman’ı geri getirmek mi istiyor? Ya da ittifak ortaklarına yine yanlamayı mı planlıyor?”


KARTEPE’YE 2 MİLYAR TL’LİK YATIRIM YAPILDI
“Tamyüksel’in ‘Bırak git’ demeden önce bu sorulara yanıt vermesi, planını açıklaması gerekiyor. Sadece bırakıp gidin demenin milletimize hiçbir yararı yoktur.Diğer taraftan, bugüne kadar olduğu gibi şehrimizin 50 yıllık hayali teleferik projesini ilçemize kazandıran, Uluslararası Fuar Merkezi’ni Kartepe’mize getirmek için uğraşan, bu dönem vaatlerinin de üzerine çıkarak 2 milyar TL’nin üzerinde yatırım ve hizmeti ilçemizle buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’dan hemşehrilerimiz gibi biz de razıyız. Yeni dönemde de emaneti kendisine vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X