GÜNEY ADAY ADAYI OLDU

15 Mart 2023 17:06
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 2023 seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmak için İlçe Başkanlığından istifa eden  Güney dün ilçe yönetim kurulu toplantısında veda ederek istifa etti. Bugün İl binasına aday adaylığı başvurusunda bulunan Güney;” “Büyük bir şeref ve onurla hizmet aracı olarak gördüğümüz ilçe başkanlığını teslim ederek aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz. İzmit’ten ve Kocaeli den Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu vereceğiz. Bu kutlu yürüyüşte biz de elimizden gelen gayreti sunacağız. Rabbim hayırlar getirsin” dedi

ALİ GÜNEY KİMDİR?

1987 İzmit doğumlu. Siyasete AK Parti ile başlayan Güney, ilk olarak İl Gençlik Kolları yönetiminde yer aldı. 2014 yılında İl SKM Hukuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Güney, AR-GE ve Seçim İşleri’nden sorumlu başkan yardımcılığı görevleri yaptı. Güney ayrıca Yerel Seçimler Başvuru Komisyon Başkanlığı görevinde de bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X