HÜRRİYET’İN PAYLAŞIMLARINDA SADECE YANDAŞ YORUMLARA İZİN VAR!

10 Ağustos 2023 10:30
Milletvekili adaylığı döneminde sosyal medyada aktif bir şekilde rol alarak vatandaşların dikkatini çeken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Aradan geçen zaman ile sosyal medya hesaplarında paylaşımlarını yorumlara kapatması dikkat çekti.

Milletvekili adaylığı döneminde adeta bir sosyal medya fenomeni haline gelen ve herkesle temas kurmaya çalışan Fatma Kaplan Hürriyet ,göreve geldiğinden beri sosyal medya hesaplarının yorum kısmı vatandaşa kapattı. Başkan Hürriyet’in yoruma kapalı olan sosyal medya hesaplarında AK Parti ve MHP’li meclis üyelerini hedef alan paylaşımlar yaptığında ise, yandaşlarına özel yorumlar yaptırıldığı ve bu yorumlara da özel izin verildiği görüldü.

HÜRRİYET’E ESKİ İLGİ KAYBOLDU

 Milletvekilliği döneminde beğeni ve yorum rekorları kırdığı sosyal medya hesaplarının beğeni sayılarının da oldukça düşük olduğu, eski ilginin kaybolduğu gözlerden kaçmadı. En etkin ve başarılı olduğu sosyal medya üzerinde etkisini kaybeden Hürriyet’in en fazla yatırımı da bu alana yaptığı biliniyor. Özellikle adaylık döneminde yaptığı bir röportajda; “Sosyal medya gibi her türlü iletişim araçlarını genç olmamdan kaynaklı çok yoğun kullanıyorum, Cep telefonumu ve mail adresimi herkesle paylaştım” ifadelerini kullanmış ve Sosyal medyanın vatandaşla iletişim kurmada büyük bir payı olduğunu söylemişti. Hürriyet, O dönemlerde yaptığı bu davranışla halk tarafından ilgi görmüş ve desteklenmişti.

VATANDAŞLARA KARŞI TAHAMMÜLSÜZ

Fakat bu tutumunu daha sonra değiştiren ve Kocaeli’de sosyal medya hesaplarının yorum kısmı kapalı olan tek Belediye Başkanı unvanını elinde bulunduran Fatma kaplan Hürriyet’in sahte hesaplar ve yandaşlar tarafından yapılan yorumlarla kendini avutmaya çalışması şaşkınlıkla karşılanıyor. Hürriyet’in vatandaşlara karşı tahammülsüz tutum sergileyerek paylaşımlarını yoruma kapatması ise, İzmit’te tepkiyle karşılanmaya devam ediyor. Hürriyet’in bu davranışı İzmit’te yapılan çalışmaların daimi bir şekilde eleştirilmesi üzerine gelen olumsuz yorumları engellemek adına mı yapıldığı ise merak ediliyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X