İftara 5 kala, AK Gençlik sahada

25 Mart 2023 14:05
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Ramazan’da ’İftara 5 Kala’ sloganıyla iftarda evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram ediyor.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, 12 ilçede eş zamanlı olarak Ramazan’da ’İftara 5 Kala’ sloganıyla iftarda evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram ediyor.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını belirterek, "İftara 5 Kala etkinliğimizle paylaşma sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza hazırladığımız kumanyaları vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bu hususta çok güzel dönüşler alıyoruz. Ramazan boyunca 12 ilçemizde iftariyelik dağıtmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

YOĞUN KATILIM
İftar sonrasında AK Gençler Çayırova’da ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Yoğun katılım ile gerçekleşen programda İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlayan ve Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren gençlerin merak ettikleri soruları yanıtladı. Seçim için Kocaeli Gençliği’nin hazır olduğunu belirten Çağlayan, “İlk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimizle bir aradayız. Seçime gün sayarken Kocaeli gençliği olarak var gücümüzle sahadayız. Bizim gayemiz her daim ‘durmak yok yola devam’ sloganıyla gece gündüz çalışmaktır. Tüm genç kardeşlerime katılımı için teşekkür ediyorum” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X