Kocaeli Bilnet Okulları öğrencileri Ata’nın huzuruna çıktı

19 Ekim 2023 15:00
Kocaeli Bilnet Okulları öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yıl dönümünde ulusal bayram coşkusunu Anıtkabir'de yaşadı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılında Kocaeli Bilnet Okulları öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Erken saatlerde Kocaeli Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol, Lise Müdür Yardımcısı Ensar Örgüç ve öğretmenlerin rehberliğinde öğrenciler ile Türk bayraklarıyla donanmış olarak Anıtkabir'e doğru yola çıktı.

ATATÜRK DEVRİMLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Kocaeli Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz,  okul yönetimi, öğretmen  ve öğrencileri  Atatürk'ün  mozolesi önünde çelenk koyma törenini gerçekleştirerek saygı duruşunda bulundu. Ziyaret sırasında, öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş süreci ve Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen devrimler hakkında bilgi verildi.

MÜZELER HAKKINDA BİLGİ TOPLADILAR

Öğrenciler, bu anlamlı törenin ardından Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnografya Müzesi, Resim ve Heykel Müzesini ziyaret ederek hem müzeler hakkında bilgi topladı. Kocaeli Bilnet Okulları, gençlerin vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla bu anlamlı ziyareti düzenledi. Okul yönetimi, öğrencilerin ulusal değerlerimize olan bağlılığını artırmak ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutlamak için bu etkinliği organize etmekten büyük gurur duyduklarını belirtti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X