Kullar Yaşam Merkezi’nde Çalışmalar Tam Gaz Sürüyor

31 Ekim 2023 09:32
Başiskele Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle kente ve bölgeye büyük katma değer katması hedeflenen Kullar Yaşam Merkezi’nde de çalışmalar hızla sürüyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi Dereboyu Sokak üzerinde mevcut olan Kullar Kültür Merkezi’nin modern tarzda dönüştürülmesini kapsayan projenin hayata geçirilmesi için hummalı çalışmalar devam ediyor. Başkan Özlü’nün de yakından takip ettiği çalışmalarda son olarak binanın dış cephe montajı yapılıyor.

 

BAŞİSKELE’YE ÇOK YAKIŞACAK

 

Kocaeli’nin cazibe merkezi olarak her geçen gün nüfusu artan Başiskele’nin yeni sosyal ve yaşam alanı 4 bin 155 metrekare alanda, toplamda 1700 metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek Başiskele’nin yeni yaşam merkezi modern, estetik ve kullanışlı mimarisiyle kente ve bölgeye büyük katma değer katacak ve Başiskele’ye çok yakışacak.

 

SOSYAL VE KÜLTÜREL BİRÇOK ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

 

Sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak kentin yeni yaşam merkezinde 400 kişilik düğün salonu, kır düğün salonu,  3 adet eğitim atölyesi, 90 kişilik konferans salonu, seminer salonu, fuaye sergi salonu ve otopark alanları yer alacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X