Kürşad Yılmaz'dan Konstantiniyye Heykeli Çıkışı; “Türk milletinden özür dileyin”

03 Ekim 2023 11:14
Sarıyer’de bir iş merkezinde yer alan ’Konstantiyye’ heykeli tepkilere neden oldu. Yanlış yoldan dönün uyarısında bulunan Yakup Kürşad Yılmaz, Türk milletinden özür dilenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sarıyer’de Maslak 42 iş merkezinin bahçe katında bulunan ’Konstantiyye heykeli satışa çıkması tepkilere neden oldu. İş insanı Yakup Kürşad Yılmaz, Türk milletinden özür dilenmesi gerektiğinin altını çizdi. Yılmaz, “Ankara’da yaşadığımız hain, bölücü saldırının yaraları henüz sarılmamışken, bölücü örgüt sempatizanı olduğu gayet açık olan Ahmet Güneştekin’in Konstantiniye adlı yapıtı başta olmak üzere bir çok eserini, işadamı Erol Özmandıracı ve ortakları tarafından değerinin üstünde bedelle satın alındığı ve 42Maslak adlı iş merkezinde sergilendiği basına yansımıştır.” İfadelerini kullandı.

İHANET DEĞİLSE TAM BİR GAFLETTİR!

“Cedleri asırlar önce Avrupa’yı kasıp kavuran antisemitik katliamlardan kaçarak, Konstantinapolis’i İstanbul yapan atalarımızın şefkatli kucağına sığınarak kurtulmuş bu tür işadamlarının tutumu ihanet değilse bile tam anlamıyla bir gaflettir.”

 

ATALARIMIZIN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Her ihanetin olduğu gibi her gafletin de bir bedeli olduğunu kendilerine hatırlatmayı bu ülke ve ülkü sevdalısı olarak görev bilirim. Atalarımız nasıl ki Konstantinapolis’i canlarıyla İstanbul yaptılarsa, biz Türk Milliyetçilerine düşen en önemli görev de, canımız, kanımız ve kan akıtma pahasına atalarımızın bu kutsal mirasına sahip çıkmaktır.

TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR BEKLİYORUM

İsimlerinin önünde “işadamı” unvanını taşıyan bu zatlara, sonu uçurum olan bu yanlış yoldan dönmeleri ve Türk Milletinden af dilemelerini salık veriyorum. Yanlış yoldan dönüp, cedleriniz gibi Türk Milletinin şefkatli kucağına sığının ki bu millet atalarınız gibi sizi de Yunusca kucaklasın. Aksi taktirde bu Milletin Yavuzca hiddetinden bölücü suç ortaklarınız gibi siz de nasibinizi alacaksınız. Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz. Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın. Harap düşersiniz”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X