LGS BİRİNCİSİ BAYRAKLI’YA KOCAMAN’DAN ZİYARET

01 Eylül 2023 11:39
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, LGS Türkiye birincisi Kartepeli Ecrin Bayraklı’yı evinde ziyaret ederek aşarılarının devamını diledi.

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında İzmit Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Kartepeli Ecrin Bayraklı da 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Bayraklı’yı ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, başarı dilekleriyle birlikte Bayraklı ailesini de tebrik ederek sohbet etti.

 

BİZLERE BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI

Ataevler Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim-Belgin Bayraklı çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ecrin Bayraklı, Kartepe’nin gururu oldu. Türkiye birincisini evinde ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bu yıl Kartepe'mizden Ecrin Bayraklı kızımız LGS Türkiye birincisi olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bugün kendisini ve onu yetiştiren değerli ailesini ziyaret ederek tebrik ediyorum Ecrin'in hem eğitim hayatında hem de kariyer hayatında bizi mutlu edecek birçok güzel haberini alacağımızdan kuşkum yok. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X