MHP Kocaeli’de Milletvekili Aday Tanıtım Lansman Tarihi Belli Oldu!

15 Nisan 2023 13:53
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 14 Mayıs 2023'te yapılacak 28. dönem milletvekili seçimleriyle ilgili 19 Nisan tarihinde aday lansman töreni düzenleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda seçime haftalar kala çakışmalar hız kesmeden devam ediyor. 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan 28. dönem milletvekili seçimleriyle ilgili aday lansmanı 19 Nisan Çarşamba günü Sekapark Kongre Merkezi’nde saatler iftar vaktini gösterdiğinde gerçekleşecek.

GENİŞ ÇAPLI BİR KATILIM OLACAK

MHP Kocaeli Milletvekili adaylarının tanıtılacağı program iftar yemeğinin akabinde gerçekleşecek. Lansman; Milletvekili adayları, İlçe Başkanları, İlçe Seçim Karargah Başkanları başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarıyla beraber geniş çaplı bir katılımla gerçekleşecek.

“3 MİLLETVEKİLİ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

14 Mayıs seçimlerinde en güçlü desteği Kocaeli’den vereceklerini söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Canım memleketin bozkurtları cennet mekan Başbuğun yolunda, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda; listemizde 1. sıradan 14. sıraya kadar tüm ülküdaşlarımızla el ele vererek en az üç milletvekilimizi Gazi meclisimize göndermek için çok çalışacağız.

“LİDERİMİZİ 2023 SEÇİMLERİNDE MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Liderimizi 2023 Seçimlerinde mahcup etmeyeceğiz. Bu liste ile 14 Mayıs günü başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Kocaeli’den en güçlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X