Milli İrade Meydanı gibi Fuar Alanına da yazık ediliyor!

28 Temmuz 2023 12:35
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, “Milli İrade Meydanı gibi Fuar Alanına da yazık ediliyor. Bu konuda da tüm yerel dinamikleri konuya duyarlılığa çağırıyoruz” dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu bugün basın açıklaması gerçekleştirdi. Mutlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi“Yerlilik, millilik, vatanseverlik profil fotoğraflarına Türk Bayrağı koymakla olmaz, vatana, millete, vatanın suyuna, toprağına, parasına, itibarına, ormanına, gölüne, adasına sahip çıkmakla olur.Bütün bu ekonomik sıkıntılar ve savurganlık umursamazlığı maalesef yerel yönetimlere da sirayet ediyor. Silsile halinde hizmetlere zam yapmaları dolayısıyla, çilesini çekmek yine millete düşüyor. Şu an bu zam ve vergileri karşılamak üzere tüm belediyelerin ek bütçe çalışmasına başlaması ve ilgili bütçe kalemlerinin de akaryakıt ve elektrik faturaları yoğunluklu olması bu silsileyi gösteriyor. Belediyelerde sürdürülebilir yönetim için elzem olan kaynak oluşturma çalışmalarına kafa yorulmuyor. İsraftan taviz verilmiyor. İlimizde belediyeler özelinde tasarrufa yönelik adımlara maalesef şahit olamıyoruz. Mesela hemen ek bütçeye sarılan belediye yönetimlerinin kaçının kiralık araçları azalttığını görmek istiyoruz.


“65 YAŞ ÜSTÜ EMEKLİLERE ŞOK YAŞATTI”

Akaryakıt zamları ve Büyükşehir Belediyesinin taahhütleri geciktirmesi dolayısıyla 65 yaş üstünün toplu taşımada bedava seyahatinin sonlanacağının ilan edilmesi de bu günlerde emeklilere bir başka şoku yaşatmıştır. Hiçbir tasarruf tedbirini görmediğimiz Büyükşehir yönetiminin emeklinin en zor zamanında taahhüdünü yerine getirmesini ve taşımacı esnafıyla, probleme bir an önce çözüm üretilmesini bekliyoruz.


“DUYARLILIĞA ÇAĞIRIYORUZ”
Dikkat çekmek istediğimiz bir yerel husus da şudur arkadaşlar. Fuar alanı, AK Parti eşittir beton cumhuriyeti yakıştırmasına layık şekilde betona gömülüyor. Yeşilsiz bahçe olurmuş gibi adı da millet bahçesi. Betonun bugünlerde yakındığımız aşırı sıcaklara katkısını, sel gibi afetlere kapı araladığını düşünmeden Milli İrade Meydanı gibi Fuar Alanına da yazık ediliyor. Bu konuda da tüm yerel dinamikleri konuya duyarlılığa çağırıyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X