Sadettin Hülagü'ye Rektör Erdol'dan destek

27 Nisan 2023 11:55
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü saha çalışmalarını ara vermeden sürdürürken, önemli bir konuğu da ağırladı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdol, Hülagü’ye saha çalışmalarında destek verdi.

Sadettin Hülagü’ye Rektör Erdol’dan destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler öncesinde her gün bir ilçede vatandaşlarla bir araya geliyor, gönüllere girmeyi başarıyor. Son olarak Karamürsel’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Hülagü’ye önemli bir destek geldi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdol da Hülagü’nün saha çalışmalarına katıldı.

TECRÜBE KAZANACAĞIZ

Prof. Dr. Cevdet Erdol ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Sadettin Hülagü, “Tıp Fakültesinden sınıf arkadaşım ve kadim dostum Cevdet hocam saha çalışmalarımızı kontrol, destek ve bilgilerini aktarmak için Karamürsel'de bizlerle birlikteydi. Çıkan ders notu: Hocam gibi tecrübe kazanmak için daha çok fırın ekmek yememiz lazım” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X