Sahilde Konser Coşkusu

19 Haziran 2023 11:25
Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla 60 Evler Gösteri Merkezi’nde düzenlediği ‘Türk Müziği Konseri’ yoğun katılımla, coşku içerisinde geçti

HARİKALAR SAHİLİ’NDE DÜZENLENDİ

Derince Belediyesi’nin öncülüğünde devam eden kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında ilçede bir önemli program daha düzenlendi. Bu kapsamda Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin birlikte organize ettikleri Türk Müziği Konseri ilçe sakinlerinin yine büyük beğenisini topladı. Harikalar Sahili’nde yer alan 60 Evler Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen konseri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, davetliler, sanatseverler ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER

Aynı zamanda Derince Lisesi mezunu olan ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki Türk Müziği Korosu’nun Derincelilere müzik ziyafeti sunduğu programda birbirinden güzel eserler seslendirildi. Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen ve büyük coşku içerisinde geçen konseri takip eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, koro üyelerini tek tek tebrik etmeyi ihmal etmedi. Programın ardından bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Lisesi Mezunları Derneği ile birlikte düzenlediğimiz "Türk Müziği Konseri"  etkinliğimizi takip ettik. Bu güzel programda sahne alan sanatçılarımızı ve organizasyonda emeği geçenleri gönülden tebrik ediyorum” dedi. Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli de katkılarından dolayı Başkan Aygün’e teşekkür etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X