Sinan Oğan kararını bugün açıklayacak

22 Mayıs 2023 09:06
Birinci turda aldığı yüzde 5,17’lik oyla ikinci turun anahtarı hâline gelen ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, ikinci turda hangi adayı destekleyeceğini bugün açıklayacak.

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nın yarışacağı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde gözler Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’a çevrildi. Birinci turda aldığı yüzde 5,17’lik oyla ikinci turun âdeta anahtarı hâline gelen Oğan’ın bugün hangi adayı destekleyeceğini açıklaması bekleniyor.

KURTULMUŞ İLE ÖZDAĞ GÖRÜŞECEK

Geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmiş, Sinan Oğan ise Dolmabahçe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmişti. Her iki görüşme sonrasında kimin destekleneceği konusunda bir açıklama yapılmadı ancak, ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisinin Genel Başkanı Vecdet Öz, parti olarak ikinci turda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini duyurdu.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş bugün Ümit Özdağ ile bir görüşme gerçekleştirecek. Zafer Partisi Genel Merkezindeki basına kapalı görüşmenin saat 14.00’te yapılacağı belirtildi.    

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X