YÜZÜ GÜLMEYEN TEK BELEDİYE BAŞKANI BENDİM TAHİR BAŞKAN İZMİT'İ GERİ İSTİYOR

21 Nisan 2023 12:30
AK Parti İzmit İlçe Bayramlaşmasında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İzmit’i geri istediğini söyleyerek ;” 31 Martta belediye başkanı oldum ama sevinemedim yüzüm gülmüyordu, Yüzü gülmeyen tek belediye başkanı bendim İnanıyorum ki bu teşkilat bir sonraki seçimde İzmit’i geri alarak bizi sevindirecek. İzmit hak ettiği yöneticilere kavuşacak” dedi.

AK Parti İzmit İlçe bayramlaşması bugün İlçe binasında sabah saatlerinde gerçekleşti. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güney, Erkan Aksoy ve partililer katıldı. Programda konuşan Başkan Büyükakın bu seçimlerde İzmit’i geri istediklerini söyleyerek şu ifadelere yer verdi;” Az önce değerli ilçe başkanımız söyledi zannediyorum herkeste farkında bugün İzmit ilçe bir başka güzel, başka bir heyecan var. 31 Mart seçimlerinden sonra, o zaman Ali başkana da söyledim ‘sizin belediye başkanınız benim sizi yalnız bırakmayacağım garip kalmayacaksanız’ dedim her bayram geliyorum buraya. 31 Martta belediye başkanı oldum ama sevinemedim yüzüm gülmüyordu, Yüzü gülmeyen tek belediye başkanı bendim İnanıyorum ki bu teşkilat bir sonraki seçimde İzmit’i geri alarak bizi sevindirecek. İzmit hak ettiği yöneticilere kavuşacak. İstanbul zaman kaybetti, Ankara zaman kaybetti sadece reklam yapıyorlar. Gerdiklerini sözü tutacakları yok. Bu seçimde halkın gözünü boyamayı başaramayacaklar.

“İZMİT’İ SİZDEN GERİ İSTİYORUZ”

İzmit’i sizden geri istiyoruz bu fa ikinci hedefimiz. İzmit’i sizden geri istiyorum. İzmit’i gereksiz kavgalarla meşgul ettikleri müddetçe benim kanıma dokunuyor. Bunlar İzmit’i batırmaya devam ediyorlar ben böyle bir rezillik böyle bir beceriksiz görmedim. Benim içim buruk İzmit’i tez zamanda bunlardan kurtarmamız lazım. 14 Mayıstan sonra teşkilatın hemen İzmit seçimlerine çalışma sözü vermesini istiyorum bizim mücadelemiz 2024 te İzmit’i geri alana kadar sürecek. Zaten sallanıyor. Allah ıslah etsin İzmit’i tez zamanda bunların elinden kurtarsın.” Dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X