Asansör sektörünün Başarılı ismi Serkan Arı’dan Yeni bir marka Beelift Asansör

17 Mayıs 2023 15:34
Kendimizin tanınan ve sevilen İş İnsanlarından Serkan Arı, kentimize yeni bir değer kazandırarak yıllarca hizmet verdiği asansör sektörüne yeni firması Beelift Asansör San. Tic. A.Ş ile yoluna devam edecek.

Kentimizin genç ve başarılı iş insanlarından Serkan Arı, hayalleri doğrultusunda attığı adımlar neticesinde, yeni bir asansör firmasını piyasaya kazandırdı. Merkezi Kocaeli’nde bulunan Beelift Asansör San. Tic. A.Ş  Sakarya ve İstanbul ilinde şimdiden ofislerini açtı. Asansör sektöründe kendini kanıtlamış ve yaptığı işlerle büyük beğeniler toplayan Arı yaptığı açıklamasında; ”Hayal ve hedeflerimin hayata geçtiği, arzu ettiğim pozitif niteliklere sahip, inovatif, çağın getirdiği gereksinimlere ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, yaptığı işe, çalışanına ve müşteriye gerekli önem ve özeni gösteren, uluslararası alanda aktif bir şirket niteliğine haiz olan “Beelift Asansör Sanayi Ticaret Anonim Şirketi” 22.03.2023 tarihinde resmi olarak kurulmuştur ”dedi

İşte Genç ve Başarılı İş İnsanı Serkan Arı’nın açıklamasının devamı;

2004 yılından bu yana aktif olarak yer aldığım Asansör Sektöründe, yıllara dayanan çalışmalarım ve biriken tecrübelerim doğrultusunda, gelecek vadede büyük etki yaratacağına inandığım, yenilikçi plan ve fikirlerimi uygulamayı hedeflediğim yeni bir şirketin kuruluşunu yapmış bulunmaktayım.

 Bu doğrultuda; hayal ve hedeflerimin hayata geçtiği, arzu ettiğim pozitif niteliklere sahip, inovatif, çağın getirdiği gereksinimlere ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, yaptığı işe, çalışanına ve müşteriye gerekli önem ve özeni gösteren, uluslararası alanda aktif bir şirket niteliğine haiz olan “Beelift Asansör Sanayi Ticaret Anonim Şirketi” 22.03.2023 tarihinde resmi olarak kurulmuştur.

Yeni kurmuş olduğumuz şirket Beelift Asansör San. Tic. A.Ş.’nin başlıca faaliyet alanını asansör üretim ve montaj işlemleri, tasarım ve projelendirme ile mühendislik hizmetleri oluşturmaktadır. Mevzu bahis faaliyetlerimize yurtiçinde ve yurtdışında son hızla devam etmekteyiz.

Şirket merkezimiz Kocaeli ili olmakla beraber, Sakarya ve İstanbul ilinde bulunan ofislerimizde de aktif çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Özellikle yurtdışı bağlantılı ihracata yönelik faaliyetlerimiz İstanbul ofisimiz tarafından koordine edilmektedir.

İlerleyen süreçte, yeni şirket adımız ile yapacağımız her çalışmamızda, ulusal ve uluslararası standartların üzerinde, gerekli tüm özen ve itinaya sahip işler çıkaracağımızdan hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır. Yapacağımız işlere yönelik, sizlerin güven ve memnuniyetini sağlayabilmek, şirketimize sunulabilecek en büyük armağandı

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X