Yeni Gölcük terminal binası son sürat devam

02 Temmuz 2023 11:40
Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük’te inşa edilen yeni terminal binasında çalışmalar hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda Gölcük ilçesine kazandırılacak olan yeni terminal binasında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgede yaşayan vatandaşların ulaşımında rahatlık ve konfor sağlayacak olan yeni terminal binasında 13 peron bulunacak.

ÇEVRE DUVARI YAPILDI, KOLON BETONLARI DÖKÜLÜYOR

Çalışmalar kapsamında terminal binasının çevre duvarının yapımı tamamlandı. Yapının zemin ve birinci katın döşeme betonu döküldü. 30 kadar kolunun betonu döküldü ve diğerlerinin inşa çalışması devam ediyor. Ayrıca su basman perdelerinin de yalıtımı sürüyor. 10 bin metrekare alana inşa edilen yeni terminal binası zemin katı bin 450 m2, 1. normal katı 460 m2 olmak üzere toplamda bin 910 m2 kullanım alanına sahip olacak.

TÜM İHTİYAÇLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Gölcük Terminal Binasının zemin katında bekleme salonu, yazıhaneler, çay ocağı, mescitler, emanet odası, güvenlik odası ve tuvaletler bulunuyor. Birinci katta ise ofisler, depo, personel soyunma odası, havalandırma santrali, elektrik odası ve tuvaletler yer alacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X