KOCAELİ AYRI BİR YERE SAHİP “YEREL SEÇİMLERDE TÜM İLÇELERİ ALACAĞIZ”

05 Ağustos 2023 12:04
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan AK Parti il binasında yaptığı basın açıklamasında “ Cumhurbaşkanımız 28 Mayıs’tan sonra tekrar zaferini ilan etti. Dünyanın konuştuğu bir seçim oldu. Kocaeli teşkilatımızın, çok ama çok önemli rolleri oldu. Kocaeli çok ayrı bir yere sahip Türkiye ekonomisinde can damarlarından bir tanesi. Gerçekten bu şehrin farklı bir dinamiği var. Sosyal politikalar başta olmak üzere, Kocaeli’yi hep ön planda tuttuk.” Dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kocaeli 2023 Şehir Buluşmaları” programı kapsamında ilimize geldi. Bir dizi program gerçekleştiren Bakan Işıkhan ilk olarak Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ardından, saat 11.30’da AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus;” Kocaeli teşkilatları olarak 28 Mayıs’tan sonra sahadayız. O akşam Cumhurbaşkanımıza tüm ilçelerde birinci çıktık. En büyük desteği elimizden geldiğince vermeye çalıştık, verdik de. Şimdi de yerel seçim için çalışmalara başladık, teşkilatlar olarak sahadayız. He teşkilatlar hem sivil toplum örgütleri, iş adamlarımızla, daha önce il ve ilçelerde görev yapmış arkadaşlarımızla buluşacağız inşallah.

“KOCAELİ AYRI BİR YERE SAHİP”

Işıkhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;”Şehir buluşmalarının ilkini Kocaeli’de gerçekleştirerek bismillah diyoruz. Yerel seçime doğru bu buluşmaları daha sık yapacağız inşallah. Bu süreç içinde yakın zamanda büyük bir seçim sürecini geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız 28 Mayıs’tan sonra tekrar zaferini ilan etti. Dünyanın konuştuğu bir seçim oldu. Kocaeli teşkilatımızın, çok ama çok önemli rolleri oldu. Kocaeli çok ayrı bir yere sahip Türkiye ekonomisinde can damarlarından bir tanesi. Gerçekten bu şehrin farklı bir dinamiği var. Sosyal politikalar başta olmak üzere, Kocaeli’yi hep ön planda tuttuk. İstihdam noktasında çok iyi bir noktadayız, fabrikalarımız çok iyi bir şekilde çalışıyor. Yine dünyanın en iyi limanlarından birisi Kocaeli’de.

“YEREL SEÇİMLERDE TÜM İLÇELERİ ALACAĞIZ”

Şehrimize son 20 yılda 150 milyar ötesinde bir yatırım yaptık. Yerel yönetimlerimiz yavaş yavaş 2024 yerel seçimlerinde yine bu süreci sizin gayretinizle tamamlayacak. Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuz var Kocaeli bunu hep en iyi şekilde yaptı. Allah utandırmasın tüm ilçe belediyelerinin hepsini alacağız inşallah. Seçim zamanı öncesinden de belediyelerimizi desteleyeceğiz. İstihdam konusunda da özellikle yatırımcılarımızın yatırımlarını daha da büyüterek Türkiye ekonomisinde Kocaeli’nin payını artıracağız. Biz Kocaeli’nin yanındayız. Her zaman yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz.

“BU SİZİN GURURUNUZ”

Son 20 yılı düşündüğümüzde dokunmadığımız kimse kalmadı. Engelliden yaşlıya, eski hükümlüden diğer grupları düşündüğümüzde inanılmaz sosyal belediyecilik anlayışı var. Allah inşallah daha iyi işler yapmayı nasip eder. Kadın kollarımız o kadar önemli ki girmedikleri mahalle kalmadı seçimden önce de sonra da buna şahit oldum. Bu dava hepimizin davası, Türkiye’nin davası. Bizim temel hedefimiz çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak. Çevre koşullarını görüyorsunuz, deprem süreci yaşadık Allah bir daha yaşatmasın inşallah belediyemizin ve Kocaeli’nin çok büyük desteği oldu. Bu sizin gururunuz, millet olarak da sosyal dayanışmamızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. İnşallah bu dayanışmayı devam ettirerek 2024 yerel seçimlerinde de tekrar göstereceğiz” dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X