ADAYLIK İÇİN İSTİFA EDEN İLÇE BAKANLARI ANKARA'DA

25 Eylül 2023 16:38
Kocaeli’de geçtiğimiz seçimlerde Milletvekili adayı olmak için istifa eden ve aynı zamanda 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı adayı olmak için görevinden ayrılan ilçe başkanları genel merkezdeki toplantı için Ankara’ya gitti.

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalara aralıksız devam eden AK Parti’de belediye başkana adayı belirlemek için mesai sürüyor. Vatandaşta karşılığı olan ve doğru adayı bulma noktasında anketler ve istişareler ile halkın nabzını ölçen AK Parti’de Türkiye genelinde 14- 28 mayıs seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için istifa eden ilçe başkanları ve önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkana adayı olmak için istifasını veren ilçe başkanları genel merkezde gerçekleşen toplantıya çağırıldı.

GENEL MERKEZDEKİ TOPLANTI İÇİN ANKARA’DALAR

Bu kapsamda Kocaeli’de İzmit İlçe eski Başkanı Ali Güney, Körfez İlçe eski Başkanı Ramazan Tuna, İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez genel merkezde’ki toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gitti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X