AK Gençler’den Türkiye’de bir ilk: Bu otobüste Gençlik var

06 Mart 2024 22:54
AK Parti Gebze Gençlik Kolları Türkiye'nin ilk ve tek Gençlik Otobüsü olma özelliğini de taşıyan ilgi çekici bir projeye imza atıyor.

Bu projeyle birlikte Gebze'nin 18-30 yaş arası tüm gençlerini "Gençlik Soruyor" adlı program kapsamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'le bir araya gelerek sorularını Başkan Büyükgöz’e doğrudan soruyor. Üstelik bu buluşma; dışı grafiti ile süslenmiş ve içi ise çok şık bir şekilde baştan aşağı yeniden dizayn edilmiş bir "OTOBÜS" te gerçekleşiyor. Her gün farklı mahallede yapılacak olan ve yine her gün 3 farklı gencin birbirinden güzel hediyeler kazanacağı program aynı zamanda bir yarışma özelliği de taşıyor.

 

“DİKKAT BU OTOBÜSTE GENÇLİK VAR!“

 

Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay ÇAĞLAYAN’ın moderatörlüğünde, Gençlik Kolları MKYK üyesi Mehmet Ceran’ın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş KURT’un katılımıyla; “Gençlik Soruyor” adlı program kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Gebze’nin Gençlik otobüsüne konuk oldu. “Sorun mu var? Sorunu kap gel” diyerek otobüse davet edilen gençler sorularına Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan cevap buldu. Program sonunda 4 genç arkadaş ise ödüllerine kavuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X