Başkan Söğüt, “Birlik ve beraberlik içerisinde dimdik ayaktayız”

14 Temmuz 2023 14:53
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “Son yüzyılın en büyük ihanetine maruz kalmış bir milletin evlatları olarak, hamdolsun yine birlik içinde buradayız ve dimdik ayaktayız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “Birliğimizi parçalamak, milletimize diz çöktürmek, vatanımıza el koymak, maddi ve manevi zenginliğimizi tarumar etmek ve ülkemizi sömürgeleştirmek isteyenlere karşı kazanılmış şanlı direnişin yıldönümündeyiz.

ZAFER İNANANLARIN OLDU

Bu yıl dönümünde de; son yüzyılın en büyük ihanetine maruz kalmış bir milletin evlatları olarak, hamdolsun yine birlik içinde ve dimdik ayaktayız. Tabi bu birliği korumak kolay olmadı. Ağır bedelleri oldu. Ülkemizin ve milletimizin kaderine zorla el koymak isteyenlere karşı, gönüllüce bir direniş gelişti.  Ve zafer yine inananların oldu.

KARAKTERİ SAĞLAM BİR MİLLETİZ

Milletimiz şanlı bir tarihe, devletimiz güçlü bir maziye sahiptir. İnsanımız inançlı, geleneğimiz asildir. Karakterimiz sağlam, yüreğimiz cesaretlidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya konan bu duruş ve sergilenen bu karakter, ülkemizin ve milletimizin sonsuza dek gurur duyacağı, onurunu yaşayacağı kazanımlar ortaya çıkarmaktadır.

BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMEK ZORUNDALAR

Özellikle diplomasi ve savunma sanayindeki göz kamaştırıcı başarılar karşısında, ülkemize kumpas kurmak isteyenler, artık bir kez daha düşünmek zorundadırlar.

Bizler ise düşmanımızı daha çok düşündüren, dostlarımızı ise daha çok sevindiren bir devlet yönetimi anlayışı ile Cumhurbaşkanımızın arkasında bu kutlu yolda, kutlu hedefe doğru yürümeye devam edeceğiz.

DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Birliğimizi ve dirliğimizi koruduğumuz sürece, tüm iç ve dış engelleri ve tuzakları aşacak, 15 Temmuz’dan önce olduğu gibi, bundan sonra da başı dik olarak yaşamaya devam edeceğiz. Büyük bir iman ve kararlılıkla bizi, bayrağımızı ve vatanımızı koruyan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize hayırlı ömürler, milletimize ebedi varlık diliyorum” ifadelerini kullandı.



YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X