SERPİL YILMAZ ADAY ADAYI OLDU

17 Mart 2023 16:03
AK Parti Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti MKYK yedek Üyesi Serpil Yılmaz Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor. 

'BEN DE VARIM' DEDİ ADAY ADAYI OLDU

 AK Parti Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti MKYK yedek Üyesi Serpil Yılmaz da bugün aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Yılmaz yaptığı açıklamada;” “ AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 85 milyonla inşa edeceğimiz Türkiye için barışı huzuru güveni için yeni Türkiye yüzyılını ortaya koymuştuk. Üretmenin ve çalışmanın bir yaşam kültürüne dönüştüğü Kocaeli de teşkilatların kurulduğundan beri görev almış defaten başarılara şahitlik etmiş bir kardeşinizim. İnanıyorum ki 14 Mayıs 2023 seçimlerinde en büyük destek Kocaeli den gelecek. Kendi bilgi beceri ve mesleki deneyimimle de faydalı çalışmalar yapabileceğime innadığım bu süreçte yemi Türkiye’nin inşasında bende varım diyorum” dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X