Başkan Aygün Esnaf Buluşmalarını Sürdürüyor

16 Haziran 2023 16:14
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelindeki esnaf buluşmalarına Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerinde devam etti

SIRRIPAŞA VE ÇENEDAĞ

Her fırsatta esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirerek ilçe sakinleri ile gönül köprüleri kuran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bu kez esnaflara teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Çenedağ ve Sırrıpaşa mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki esnaflarla bir araya gelen Başkan Aygün’e bu ziyaretinde Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit de eşlik etti.

ESNAFLARA TEŞEKKÜR

Sırrıpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen programda esnaflara bir kez daha seçimlerde verdikleri güçlü destek dolayısıyla teşekkür eden Başkan Aygün, Derince’de hizmete sunduğu ve yatırımı planlanan projeleri de paylaştı. Başkan Aygün, esnaf buluşmaları kapsamında ikinci programını Çenedağ Mahallesi Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde yaptı. Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın’ın da yer aldığı buluşmada 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde verdikleri güçlü destek dolayısıyla esnaflara teşekkür eden Başkan Aygün, “Milletimizle gönül birliği içerisinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz” dedi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X